tirsdag 4. august 2009

Terrorlistet av terrornasjonen USA


Ingen fred uten frihet.


Jeg er medlem i Rød Ungdom, og var deltagende på sommerleiren der det ble samlet inn 10 000 kr til den palestinske frigjøringsorganisasjonen PFLP. Ja, det stemmer at PFLP har tatt i bruk litt tvilsomme midler i sitt arbeid tidligere. Men for det første er dette haugevis av år siden, og for det andre så er de i en krig. Folkeretten sier at ethvert land har rett til å forsvare seg under en okkupasjon. Palestinerne er okkupert, palestinerne lever i konstant frykt og undertrykking av Midtøstens aller største terrorstat: Israel. Støttet av USA kan Israel stort sett ture fram som de vil. Jeg mener at det er helt legitimt av Palestina å gjøre motstand, jeg mener at i en krig er ikke det å drepe politiske motstandere totalt uforståelig. I 2001 ble en israelsk minister drept av denne grupperingen. Dette har tydeligvis ført til at de har fortjent stempelet "terroristorganisasjon" av USA og av FN (som, vel og merke, også så godt som er i lomma på samme land).

På 1940-tallet var Norge i krig. Oslogjengen, tidligere i år portrettert i storfilmen "Max Manus", er et eksempel. Aks.13.000, som gjennomførte mange sabotasjeaksjoner og også likvidasjoner under krigen, er et annet. Den mest aktive av alle sabotasjegrupper i Norge under krigen må sies å være kommunistgruppa til Asbjørn Sunde, nemlig Osvald-gruppa. De sto for over 200 sabotasjeaksjoner og likvidasjoner, og var et utrettelig bidrag til norsk frigjøringskrig.

For oss er alle disse menneskene helter. Menneskene som sprengte tyske båter, tyske båter med et ikke-militært mannskap om bord, mennene som likviderte angivere og Gestapo-offiserer, de er helter. Norge var i en krigssituasjon, og det de gjorde var å kjempe mot den tyske makten, å kjempe mot okkupasjonen og nekte å gi seg. Hva er forskjellen på det de gjorde, under okkupasjon av Tyskland; mens tysk etterretning prøvde å finne og drepe dem igjen og igjen, som det de palestinske motstandsgruppene gjør, under okkupasjon av Israel; mens israelsk (og amerikansk) etterretning prøver å finne og drepe dem? Deres motstandskamp er like legitim som det vår var for 65 år siden, og, som sagt - de har lov til å forsvare seg mot okkupasjonsmakta.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Skammelig upresisit.

De islamistiske "forsvarsgriuppene" både gjemmer seg blant befolkningen og kaster de gjerne fremfor kanonene. Døde barn på vestlig tv har vært den aller, aller beste pr for dem. En sammenligning med norske motstandsstyrker, som hovedsakelig fokuserte på installasjoner og kommunikasjon, blir derfor komplett søkt.

Det blir jo like latterlig som når dere kaller Taliban en afghansk motstandshær. Kaaaanskje ville dere bli sett på som annet enn en vits om dere sjekket fnugg av fakta.

Unknown sa...

Er normalt ikke så imponert over det som for 20 år siden kunne beskrives som "venstre"sida i politikken (høyre-venstre aksen er død for lenge siden). Men her må jeg bare si meg 100% enig.

Palestina er et okkupert land. Terrorstaten Israel er den brutale morderiske okkupasjonsmakten og amerikanerne de hensynsløse, skruppelløse og uttømmelig onde finansiørene. Sågar er absolutt alle midler tatt i bruk av Palestinerne å regne som legitimt selvforsvar. Israel kan ikke legitimt hevde selvforsvarshandlinger i en krig hvor DE er den agressive part. Derfor er enhver krigshandling utført av Israelere ikke å regne som legitime krigshandlinger, da de er okkupasjonsmakt, den agressive part. Absolutt alt Palestina velger å gjøre er derimot legitime, så lenge de er under angrep.

Så lenge det finnes en eneste Israelsk soldat inne på palestinske områder, må disse Israelske soldatene ta med i beregningen at de setter ikke bare sine egne liv i fare, men også uskyldige, ikke-millitære Israelere. I en krig hvor du er den agressive part, må du regne med at fienden tar i bruk ABSOLUTT ALLE midler som nedsetter din evne til på strides. Om det å drepe din mor og dine barn nedsetter din stridslyst, så er dette en helt legitim forsvarskrigshandling. Krig er nettoppp det, KRIG, det finnes ingen regler for hvordan de skal utkjempes. Angriper du meg, gjør jeg absolutt alt jeg kan for å skade deg, om det betyr å drepe uskyldige på din side, er det for meg fullstendig legitimt.

Det er på tide verden sier nei til amerikansk og dermed israelsk imperialisme. Det nærmer seg et brytningspunkt nå, hvor mange mennesker i verden har fått nok av denne voldtekten av resten av verden. Snart vil vi begynne å se konflikter bre seg. I det amerikanerne, med israels hjelp, går inn i Iran, vil vi selv i Norge begynne å se væpnede folkemasser ta til gatene og forlange at vi allierer oss med resten av verden for å stoppe den ondeste statsmakt noensinne.

Den som tier samtykker, og dersom Jens Stoltenberg (eller hvem som enn er i makt når Iran krigen starter), ikke gjør alt som står i hans makt for å stoppe galskapen (inkludert å gå inn i konflikten på Iransk side) må han regne med at hans eget liv er i fare.

mvh,
Høyrevelger med palestinaskjerf

Anonym sa...

"Ja, det stemmer at PFLP har tatt i bruk litt tvilsomme midler i sitt arbeid tidligere. Men for det første er dette haugevis av år siden[]...

Haugevis av år siden gitt...de har jo vært ganske aktiv med selvmordsbombere og attentater under "Den Andre Intifada"...som startet i 2000. Trenger ikke gå haugevis av år bakover, men kun ett år. I fjor var de innblandet i en selvmordsbomberaksjon i Dimona.

Kanskje RU burde sjekke litt bedre hvem de går til sengs med?

Anonym sa...

Støtt de som kjemper mot okkupasjon.
PFLP trenger det norske folkets støtte. Kompromissløse i kampen mot okkupasjon, ettergivelse og stormaktenes forsøk på å lage et mini-Palestina står PFLP frem som en organisasjon som trenger støtte. PFLP er sekulære ikke islamister. At PFLP har gjennomført likvidasjoner av krigsforbrytere som hevnaksjoner for at flere av deres ledere har blitt likvidert av terrorstaten Israel er forståelig.

Jenny sa...

Første anonym: Bare kommentaren din viser at det er DU som burde sjekke fakta, i og med at PFLP (som den nederste kommentator påpeker) faktisk er sekulære, en kommunistisk gruppering som altså er ikke-religiøse, de kan derfor på ingen måte kalles islamister.

Jeg er positivt overrasket av å få hele to støtteinnlegg her - og n0s, jeg er glad for å se at det også finnes Høyrevelgere som er fornuftige i denne saken her. Ingenting er så flott som tverrpolitisk enighet.

Anonym sa...

For det første ,det er svært sørgelig og uakseptabelt fornærmelse at mange norske særlig ungdommer kaller en helt nasjon som terrornasjon usa !!! de med sånn tanke er naiv og lett lurt og feil informerte fra venstre radikale grupper .
Wakeup ,dere kjenner absolut ikke islam og muslimenes mange skamløse lur taktikk og sterategi .
Sekulær grupp?? det er fullstendig feil grep,
Jeg er en tidligere muslim og har vært i palestinske området 2 ganger i 1998 og 2004 og hadde kontakt med mange av palestinere fra forskjelige samfunnslag å kjenner dem veldig godt ,i bestefall og svært opptimistiske nivå det finnes bare 1 til 2 prosent av palestinere med svak sekulære tankegang. ser på andre linjen på veggen i bildet ,det er et islamistisk ordtak og ordre .. La muslimene IKKE lure oss gang på gang med forskjellige taktikk å ler av oss naivhet på bakgården.
Verden er i stor fare periode av muslimske terrorister med svært katastrofale følger . Vi må våkne NÅ til å redde verden, kanskje imora er altforseint for oss og vår etterkommende .

Runa sa...

Muy bien, Jenny. Du vet at jeg er enig.

Doffen sa...

Jenny, for ordens skyld: PFLP står bak selvmordsbombinger av busser og markedsplasser i Israel. Blant annet. De har på ingen måte tatt avstand fra denne terroren mot sivile selv om du gjør noen spede forsøk på å bagatellisere dette.

Jeg skal holde meg for god til å skrive hva jeg synes om de som støtter mennesker som står bak slike ugjerninger, ikke bare med den fire tanke men endatil så konkret som gjennom økonomisk støtte.

Derimot er det viktig å igjen påpeke den stadige manipulasjonen rundt norske motstandsfolks innsats og metoder under krigen. De myrdet nemlig ikke bevisst sivile slik palestinerne gjør.

Du ser nok meget vel denne vesentlige nyansen på tross av hva du presterer å skrive, Jenny. Hvorfor spille dum, forsøket på å jevnstille palestinske terrorister med norske motstandsfolk er grundig avkledd for lenge siden, dette blir jo bare plumpt - og altfor gjennomsiktig.

Og samme hva du skriver forandrer dette ikke på at du støtter finansiering av terror mot sivile. Det at pengene angivelig skal brukes til humanitære formål demonstrerer kun at den grenseløse naiviteten på ytterste venstre fremdeles lever i beste velgående; om så det skulle være at de innsamlede midlene går til humanitære formål så vil dette frigjøre andre midler som kan brukes til vold og drap på sivile.

Venstreraddiser ynder å rope om hvordan andre har blod på hendene. Det har sannelig Jenny og hennes likesinnede også, forskjellen er bare at dette er blod også fra sivile, fra bevisste aksjoner mot busser, markedsplasser etc.